Allegro Windows (Popsy) Solutions

Een assortiment producten op maat.

Dankzij de ervaring van zijn medewerkers die instaan voor de ontwikkeling, verkoop en support van de software kan Allegro Windows vandaag een uitgebreid productassortiment aanbieden aan zowel zelfstandigen als grote ondernemingen: Allegro Windows (Popsy) Standard, Professional of Enterprise.

Verschillende modules afgestemd op uw behoeften en uw groei.

Allegro windows (Popsy) biedt u een waaier aan modules aan waarvoor u kan opteren naargelang uw activiteit. Om er een paar te noemen : met de module Excel Add-in kunt u uw resultaten op eenvoudige wijze analyseren en exploiteren, de afschrijvings- en balansmodules zijn onmisbare hulpmiddelen in de boekhoudsector. De Isabel gecertifieerde bank link module, de analytische module, het beheer van de tresaurie en Intrastat-beheer zijn maar een aantal voorbeelden van de talrijke hulpmiddelen voor het voeren van uw boekhouding.

KMO of zelfstandige
 • Allegro Windows (Popsy) Accounting

  Het Popsy Accounting gamma is bedoeld voor het boekhoudkundig beheer van zowel zeer kleine ondernemingen als grotere bedrijven die omvangrijkere volumes beheren.

  • ...
   Base

   Laat u toe om van de uitgebreide boekhoudingsmodule te kunnen genieten en waarop de banklink en het stockbeheer kunnen bijgevoegd worden. Deze versie is bestemd voor zelfstandigers en KMO’s. Bedoeld voor één gebruiker, één bedrijf en is mono-depot.

  • ...
   Professional

   Bestemd voor groeiende KMO’s die met behulp van een doelgericht en geavanceerd beheersysteem hun ontwikkeling wensen te beheersen. Standaard één gebruiker en één dossier, veel optionele modules zijn beschikbaar. Microsoft Access of MSDE Databases. Jaarlijks contract van type uppack is het minimum verplicht. Het geeft u onbeperkt toegang tot Popsy updates.

  • ...
   Entreprise

   De versie voor de grotere ondernemingen die een bijzonder grote informatiestroom in real time moeten verwerken en analyseren. Microsoft SQL Server databases.

 • Allegro Windows Beheer

  Een heus commercieel beheersysteem dat u advies geeft en waarmee u de kosten van uw bedrijf kunt beheersen.

  • ...
   Business

   Een heus commercieel beheersysteem dat u advies geeft en waarmee u de kosten van uw bedrijf kunt beheersen.

Verdelers Download demo Popsy v3.1.957.0)
Boekhouder
 • ...
  Professional

  Popsy Fiduciaire Professional” is een versie bestemd voor de prestatiegerichte fiduciaires die een meer diepgaand en gedetailleerd beheer wensen te voeren en zo een vinger aan de pols van hun bedrijfsontwikkeling houden.

 • ...
  Enterprise

  « Popsy Enterprise » is de versie voor de grotere ondernemingen die een bijzonder grote informatiestroom in real time moeten verwerken en analyseren. Microsoft SQL Server databases.

Bent u een boekhoudkantoor?
U bent op de juiste plaats

Allegro (Popsy) ontworp “packages” voor elk type activiteit. Alle modules zijn niet essentieel voor alle bedrijven, terwijl andere worden aanbevolen. Exclusief bestemd voor de boekhoudprofessionals integreert Popsy Fiduciaire in zijn standaardversie verschillende optionele modules (analytische boekhouding multi niveaus, budgettaire boekhouding, beheer van de investeringen, banklink module, beheer van de jaarrekeningen, standaard 1 gebruiker en 500 dossiers) en geeft toegang tot het beheer van maximum 9999 dossiers met opslag van 99 boekjaren per onderneming.

“Allegro Windows (Popsy) Fiduciaire Professional” is een versie bestemd voor de prestatiegerichte fiduciaires die een meer diepgaand en gedetailleerd beheer wensen te voeren en zo een vinger aan de pols van hun bedrijfsontwikkeling houden. Microsoft Access of MSDE Databases. Jaarlijks contract van type uppack is het minimum verplicht. Het geeft u onbeperkt toegang tot Popsy updates.

“Allegro Windows (Popsy) Fiduciaire Enterprise” is een versie voor fiduciaires die een bijzonder grote informatiestroom in real time moeten verwerken en analyseren. Microsoft SQL Server Databases. Jaarlijks contract van type uppack is het minimum verplicht. Het geeft u onbeperkt toegang tot Popsy updates. U vindt in de volgende rubriek, 3 verschillende aankoopwijzen. Tarieven zijn specifiek voor elke formule. Onze vertegenwoordigers kunnen u de beste oplossing voor uw bedrijf adviseren.

verdelers

Verdelers Download demo Popsy (v3.1.957.0)