Zelf bij stakingen kunt u rekenen op Allegro

Onze oplossingen, onze software of onze supportteams? Alles en iedereen is altijd bereikbaar via de cloud. Ook als er stakingen zijn!

U raakt door omstandigheden niet in uw bedrijf, op kantoor of bij uw accountant? Een stakingspiket verspert de ingang? Werk dan gewoon van thuis uit! Ook thuis hebt u toegang tot Allegro.

Allegro, altijd en overal toegankelijk
De oplossingen van Allegro werden ontwikkeld voor de cloud. Dat betekent dat u altijd en overal probleemloos toegang hebt tot uw boekhouding of die van uw klanten. Inloggen volstaat. Idem dito voor onze Popsy-software die ook via de cloud beschikbaar is. Om u een nog betere service te kunnen bieden, hebben we onze Saas-oplossingen gemigreerd naar Cloud bizz. Kortom, dankzij de cloud hebben klanten in elke situatie toegang tot Allegro en Popsy.

Ook het Allegro-team is altijd bereikbaar!
Tijdens de regionale en nationale stakingen blijven de Allegro-medewerkers thuis, maar zijn ze aanwezig via de cloud. Heel onze administratie, onze toepassingen, onze supporttools en zelfs onze telefooncentrale blijven toegankelijk via de cloud. Onze team zijn dan wel niet aanwezig op kantoor, ze zijn altijd bereikbaar, ongeacht de omstandigheden!

maxpronlLoontrekkenden, kaderleden, ondernemers,… iedereen is op zoek naar de beste manier om zijn productiviteit een boost te geven. Michael Simmons, oprichter van Empact en medewerker van Entrepreneur.com, geeft zijn recept.

1. Beitel uw werktijden in steen
Consistente en regelmatige werktijden zijn dé sleutel voor een constante productiviteit. Tussen telefoontjes, verplichtingen, afspraken en familiale behoeften in moet u tijdsblokken inbouwen die enkel voor het werk bestemd zijn. Kies zorgvuldig de momenten uit waarop u zich het meest productief voelt. Routine is niet noodzakelijk contraproductief. Het is trouwens het geheime wapen van een zekere… Barack Obama.

2. Stel uzelf de volgende vraag voor u naar bed gaat…
“Als ik elke dag leef zoals vandaag, welke toekomst bezorg ik mezelf dan?” Zo kunt u uw dagen toetsen aan uw persoonlijke doelstellingen.

3. Ga op stap in het weekend!
Trek eropuit en ontdek een onbekende plek. Gooi de stress van u af. Steek een notaboekje op zak en schrijf neer wat er door u heen gaat… of ook niet.

4. Elke ochtend een koude douche
Durf af te wisselen tussen koud en warm. Begin bijvoorbeeld met 30 seconden koud water, daarna 30 seconden warm water en eindig met opnieuw 30 seconden koud water. Dat zal u telkens weer een energieshot geven. Toch iets té voor u, begin dan met uw benen en dan de rest van uw lichaam.

5. Leg voor uzelf drie doelstellingen per week (of per maand) vast
Schuif al de rest aan de kant. Probeert u alles in één keer te doen, dan raakt u het noorden kwijt. Leg deze doelstellingen en één dag per week vast (vrijdag bijvoorbeeld) om uw vooruitgang te evalueren.

2020nlJohn Dodge (IDG) hield een chat op Twitter in kader van het Enterprise CIO Forum. Doel was in grote lijnen aan te geven hou de cloud er in een bedrijf over vijf jaar zou uitzien. We zouden kunnen stellen dat de cloud een nieuwe grondstof is. Concreet ziet dat er zo uit …

Een groenere en meer gemeenschappelijke cloud
Grote bedrijven zullen hun eigen datacenters blijven gebruiken, maar zullen dankzij een sterkere beveiliging hun bronnen delen. Net zoals gezinnen vandaag hun eigen elektriciteit produceren en delen.

Een flexibelere en goedkopere cloud
Bruto verwerkingscapaciteit wordt meer en meer een troef, wat betekent dat de neerwaartse druk op de prijzen zich in de komende vijf jaar zal doorzetten.

Een cloud die durft te ruilen
Bepaalt een machine dat ze een grotere verwerkingscapaciteit nodig heeft, dan zal ze een ‘deal’ kunnen sluiten om elders meer capaciteit te verwerven, die capaciteit te gebruiken en nadien opnieuw aan de grid (het net) af te geven. Een concreet voorbeeld? De vragen aan assistent Siri op de iPhone worden verwerkt in de datacenters van Apple en dienen vervolgens om de nauwkeurigheid van vragen te verbeteren voor alle gebruikers.

Trading voor de verwerkingscapaciteit
Net als geld, olie of andere natuurlijke bronnen zou verwerkingscapaciteit wel eens kunnen verhandeld worden op een markt. Zo zouden er grote delen van een infrastructuur kunnen aangekocht worden om die op een latere datum door te verkopen.

 

 

 

 

Terug

Misschien bent u hierin ook geïnteresseerd?

 • Allegro neemt deel aan het congres FFF 2018

  Kom onze nieuwe versie ontdekken van nu        Bezoek ons op stand H 17 – Hal 11 Geïntegreerde dematerialisatie Virtuele mailbox (gratis) Banklink (CODA en SEPA) DV lonen (SODA) UBL en PEPPOL Link NBB (XBRL) BTW (XML) Nieuwe en snellere invoer  Nieuwe menus 30 jaar ontwikkeling Tienduizenden klanten Actuele performante tools (dezelfde tools […]

 • Allegro en PEPPOL

  Allegro is al verschillende jaren betrokken bij de ontwikkeling van digitale en geautomatiseerde oplossingen. De Belgische en Europese autoriteiten hebben beveiligde uitwisselingsplatforms voor de facturen ontwikkeld: PEPPOL (Pan-European Public Procurement Online). De elektronische facturatie in de vorm van e-FFF, UBL 2 of PEPPOL zijn beschikbaar en werkend voor het hele gamma van Allegro Software producten Voor: […]

 • POPSY en GDPR (AVG)

  GDPR is het acroniem van “General Data Protection Regulation” in het Engels. In het Nederlands wordt dit AVG of “Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Wat Popsy betreft gaat het hoofdzakelijk om het anoniem (ontoegankelijk) maken van gegevens van klanten/leveranciers via toepassingen die deze bewerkingen controleren. Wat met de gedigitaliseerde documenten? Hoe conform zijn met de regelgeving? Alhoewel […]

 • PROMO BNB jaarrekening

  Promo -50% BNB jaarrekening Module BNB-jaarrekening Voorbereiding van de bestand (XBRL) om in te dienen in de balanscentrale. Module BNB-jaarrekening Voorafgaande controles en tests Herstelling van vorige data Volledige en verkorte jaarrekening Ondernemingen en VZW’s Geen vervelende invoer meer Meer details: https://www.nbb.be/nl/balanscentrale Voordelen Waardevolle tijd besparen Eenvoudig en efficiënt module geïntegreerd is in de boekhouding […]