Popsy in de Cloud

In de voorbije maand december zijn 500 Allegro-klanten, gebruikers van de Popsy-suite, onze boekhoud- en beheersoftware, overgestapt naar een nieuwe oplossing: Cloudbizz. Voor meer voordelen waarvan u ook kunt genieten!

Allegro zag al heel vroeg het potentieel in van cloud computing voor de gebruikers van zijn boekhoudsoftware Popsy. Dankzij de cloud hoeft u zich geen zorgen meer te maken! U bent dan namelijk niet meer afhankelijk van het beheer, onderhoud en opslaan van een persoonlijk netwerk, noch van super gespecialiseerde IT’ers.

En het gaat verder: de gecodeerde gegevens in Popsy zijn overal beschikbaar, of de gebruiker zich op werk, bij een klant of zelfs thuis bevindt. Ze worden op zeer betrouwbare servers met grote capaciteit bewaard. Toegang tot en delen van gegevens gebeurt op een beveiligde manier. Bovendien werd er in de nieuwe interface Cloudbizz, naast de boekhouddiensten van Popsy, ook andere oplossingen geïntegreerd, zoals de Office-suite, maildiensten en bijkomende opslaggeheugen.

De uitstekendheid van de Cloudbizz-dienst en het professionalisme van de teams van deze nieuwe partner hebben Allegro-klanten alvast in de praktijk kunnen vaststellen tijdens de overgang.

Geen last meer van IT-problemen, zich volledig kunnen inzetten in zijn werk, op een totaal veilige manier mobiel kunnen zijn, alle applicaties kunnen combineren en over alle gegevens beschikken overal en altijd hoort er voortaan bij voor alle gebruikers van Popsy. Misschien is dat binnenkort ook het geval voor u?

Indien u ook wilt genieten van de voordelen aangeboden door Cloudbizz,
contacteer ons (03 612 55 11)!

verglDegenen die de vergaderingen op touw zetten, gaan er makkelijker mee om dan degenen die eraan moeten deelnemen. Ontdek hieronder waarom…

Paul Graham, stichter van de onderneming voor de financiering en hulp aan start-ups, Y Combinator, merkte een paar jaar geleden op dat er twee soorten tijdschema’s bestaan: dat van managers en dat van “makers”.

De eersten organiseren hun tijd in periodes van één uur waar anderen langere periodes nodig hebben. De eersten houden van vergaderingen, de tweeden haten ze. Vriendelijke tip: als je manager bent, leg niet te veel vergaderingen op aan makers, hun werk gaat er niet beter van worden, maar wellicht eronder lijden.

“Als we het tijdschema van een maker hanteren, zijn vergaderingen een ramp. Één enkele vergadering kan een hele namiddag verpesten door deze in twee periode te delen die te kort zijn om moeilijke taken aan te pakken.”

Bron: Brief.Me

aclonlBelgische ondernemingen doen het beter dan het Europese gemiddelde wat clouddiensten betreft. Dat blijkt uit een onderzoek van Eurostat.

Volgens de studie die in november 2014 gepubliceerd werd, staan Belgen boven het Europese gemiddelde (19%) qua het gebruik van clouddiensten in ondernemingen met meer dan 10 werknemers met 21%. Ter vergelijking scoren onze Franse buren 12%. In het noorden doet Nederlands het beter met 28%. Uitzonderlijke scores worden vastgesteld in Denemarken (38%), Italië (40%) en vooral in Finland (51%).

Waar worden deze diensten voor gebruikt? De cloud wordt in België voornamelijk gebruikt voor bestanden (62%), e-maildiensten (51%), databases (39%), bureaumatica (34%), boekhouding (33%) en CRM (26%). Buiten bureaumatica en boekhouding ligt België steevast boven het gemiddelde van de 18 ondervraagde Staten.

Wat verhindert een verdere evolutie? Wanneer ondernemingen in de EU nog geen clouddiensten gebruiken, ligt het eerst en vooral aan onwetendheid (42%), en veiligheidsrisico’s en gegevensdiefstal (37%). Deze obstakels betreffen echter vaker grote ondernemingen (37%) dan kmo’s (38%). De kost van een dergelijke dienst is een probleem in slechts 32% van de gevallen voor kmo’s én grote groepen.

 

 

 

 

Terug

Misschien bent u hierin ook geïnteresseerd?

 • Allegro neemt deel aan het congres FFF 2018

  Kom onze nieuwe versie ontdekken van nu        Bezoek ons op stand H 17 – Hal 11 Geïntegreerde dematerialisatie Virtuele mailbox (gratis) Banklink (CODA en SEPA) DV lonen (SODA) UBL en PEPPOL Link NBB (XBRL) BTW (XML) Nieuwe en snellere invoer  Nieuwe menus 30 jaar ontwikkeling Tienduizenden klanten Actuele performante tools (dezelfde tools […]

 • Allegro en PEPPOL

  Allegro is al verschillende jaren betrokken bij de ontwikkeling van digitale en geautomatiseerde oplossingen. De Belgische en Europese autoriteiten hebben beveiligde uitwisselingsplatforms voor de facturen ontwikkeld: PEPPOL (Pan-European Public Procurement Online). De elektronische facturatie in de vorm van e-FFF, UBL 2 of PEPPOL zijn beschikbaar en werkend voor het hele gamma van Allegro Software producten Voor: […]

 • POPSY en GDPR (AVG)

  GDPR is het acroniem van “General Data Protection Regulation” in het Engels. In het Nederlands wordt dit AVG of “Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Wat Popsy betreft gaat het hoofdzakelijk om het anoniem (ontoegankelijk) maken van gegevens van klanten/leveranciers via toepassingen die deze bewerkingen controleren. Wat met de gedigitaliseerde documenten? Hoe conform zijn met de regelgeving? Alhoewel […]

 • PROMO BNB jaarrekening

  Promo -50% BNB jaarrekening Module BNB-jaarrekening Voorbereiding van de bestand (XBRL) om in te dienen in de balanscentrale. Module BNB-jaarrekening Voorafgaande controles en tests Herstelling van vorige data Volledige en verkorte jaarrekening Ondernemingen en VZW’s Geen vervelende invoer meer Meer details: https://www.nbb.be/nl/balanscentrale Voordelen Waardevolle tijd besparen Eenvoudig en efficiënt module geïntegreerd is in de boekhouding […]