Allegro – Voorlooper !!

Allegro is altijd een voorloper geweest qua technologische keuzes. Deze strategie vergt meer werk op het vlak van ontwikkelingen, maar biedt vervolgens ongeëvenaarde prestaties.

Een kleine terugblik is genoeg om te beseffen in welke mate de technologische keuzes die eerst door POPSY en dan door ALLEGRO genomen werden altijd succesvolle anticipaties zijn geweest. Meer dan tien jaar geleden was de ontwikkeling van POPSY Windows in C++ een grote uitdaging. Veel moeilijker te ontwikkelen, maar de software bleek bij gebruik al snel veel betere prestaties te leveren.

We vergeten snel dat het initiatief om Saas-oplossingen (software as a service) te ontwikkelen, die vandaag in de wolken werken, ook meer dan tien jaar geleden bij ons genomen werd. Nog lang voor dat er van cloud computing sprake was. Maar toen het risico genomen moest worden, aarzelde Allegro niet en haalt er nu alle voordelen uit. U hoeft slechts naar de concurrentie te kijken: hoe ze pas sinds enkele maanden dergelijke oplossingen trachten te ontwikkelen door een kleine (en dure) client op de computer toe te voegen! Dan beseft u pas wat voor een voorsprong we hebben.

Nu we zo goed op dreef zijn, mogen we niet stoppen. Daarom is Allegro sinds een kleine vier jaar bezig met de ontwikkeling van haar oplossing met native web tools. .Net en Java. Tools die 100% compatibel zijn met HTML5 en met alle webbrowsers werken, zowel op Mac als pc, tablets en zelfs smartphones aan de hand van een simpele login en wachtwoord. Allegro zal altijd een flinke voorsprong hebben. Zullen we over vijf jaar afspreken om de resultaten te bekijken?

pren2

In 2013 was informatica in de wolken een belangrijke trend voor IT-managers in kmo’s. 60% onder hen heeft deze nieuwe technologie aangenomen. Wat worden de ontwikkelingsgebieden in 2014?

De migratie naar de cloud is op alle niveaus van de onderneming aan de gang, blijkt uit dit artikel van Forbes.

De hybride wolk zal de vertrouwelijkheid van strategische gegevens beveiligen: een private cloud op een interne infrastructuur die aangesloten is op een externe cloud. Het internet der dingen zal IT-management dit jaar volledig veranderen door intelligente machines te combineren met big data analyses en applicaties voor de uiteindelijke gebruiker. Applicaties zullen trouwens ook massaal op de cloud aangesloten worden en het downloaden van software zal niet meer nodig zijn omdat HTML5 – een universele taal voor internet – het mogelijk zal maken om echte software vanaf welke webbrowser dan ook te laten draaien. Licenties worden abonnementen met variabele duur, afhankelijk van het aantal gebruikers.

De BYOD-trend (persoonlijke toestellen aansluiten op toestellen van het bedrijf) wordt voortgezet. Persoonlijke clouds – gesynchroniseerde informatie en persoonlijke gegevens – zullen in de omgeving van het bedrijf geïntegreerd worden via applicaties voor het beheer van parken (Mobile Device Management). De identificatie van gebruikers zal dit jaar herzien moeten worden door nieuwe en strengere veiligheidsreglementen aan te nemen: we maken de opmars mee van Identity Management-oplossingen in de clouds.

pren3Journalisten proberen te overtuigen om zich in uw zaak te interesseren is niet zo makkelijk! Ontdek hier zeven tips voor zko’s en kmo’s die hun naamsbekendheid via de pers willen vergroten.

> Weet tegen wie u praat.
En pas uw discours aan. U geeft bijvoorbeeld niet dezelfde informatie mee aan een journalist die voor het grote publiek werkt als aan een journalist die voor professionelen werkt.

> Kies een bepaalde “invalshoek”.
Kies bijvoorbeeld een origineel project en geef meer uitleg over de innovatieve aspecten. Let op het “onderwerp” van uw mail: journalisten moeten meteen begrijpen waarover u het hebt.

> Wees geduldig.
Journalisten lastig vallen kan contraproductief zijn: ze reageren soms pas weken na ontvangst van een bericht, als ze aan een onderwerp werken in verband met uw sector.

> Verwar pers niet met reclame.
“Houd het bij feiten, wees sober en breng enkel uw kwaliteiten naar voren als ze echt zijn”, raadt Valérie Bauer, medeauteur van “Médiatiser sa boîte”, aan.

> Ontwerp een degelijke website.
Duidelijk, informatief (onder andere met sleutelcijfers van het bedrijf), een fraai design en goed geschreven, zonder spellingsfouten.

> Antwoord enkel op vragen.
Journalisten maken hun interviews op voorhand klaar en hebben weinig tijd te verliezen. Luister goed naar hun vragen en houd uw antwoorden kort.

> Verwar persrelaties niet met vrienden.
Blijf professioneel. Een zekere afstand houden is een belangrijk aspect van het beroep van een journalist.

 

 

Terug

Misschien bent u hierin ook geïnteresseerd?

 • Allegro neemt deel aan het congres FFF 2018

  Kom onze nieuwe versie ontdekken van nu        Bezoek ons op stand H 17 – Hal 11 Geïntegreerde dematerialisatie Virtuele mailbox (gratis) Banklink (CODA en SEPA) DV lonen (SODA) UBL en PEPPOL Link NBB (XBRL) BTW (XML) Nieuwe en snellere invoer  Nieuwe menus 30 jaar ontwikkeling Tienduizenden klanten Actuele performante tools (dezelfde tools […]

 • Allegro en PEPPOL

  Allegro is al verschillende jaren betrokken bij de ontwikkeling van digitale en geautomatiseerde oplossingen. De Belgische en Europese autoriteiten hebben beveiligde uitwisselingsplatforms voor de facturen ontwikkeld: PEPPOL (Pan-European Public Procurement Online). De elektronische facturatie in de vorm van e-FFF, UBL 2 of PEPPOL zijn beschikbaar en werkend voor het hele gamma van Allegro Software producten Voor: […]

 • POPSY en GDPR (AVG)

  GDPR is het acroniem van “General Data Protection Regulation” in het Engels. In het Nederlands wordt dit AVG of “Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Wat Popsy betreft gaat het hoofdzakelijk om het anoniem (ontoegankelijk) maken van gegevens van klanten/leveranciers via toepassingen die deze bewerkingen controleren. Wat met de gedigitaliseerde documenten? Hoe conform zijn met de regelgeving? Alhoewel […]

 • PROMO BNB jaarrekening

  Promo -50% BNB jaarrekening Module BNB-jaarrekening Voorbereiding van de bestand (XBRL) om in te dienen in de balanscentrale. Module BNB-jaarrekening Voorafgaande controles en tests Herstelling van vorige data Volledige en verkorte jaarrekening Ondernemingen en VZW’s Geen vervelende invoer meer Meer details: https://www.nbb.be/nl/balanscentrale Voordelen Waardevolle tijd besparen Eenvoudig en efficiënt module geïntegreerd is in de boekhouding […]