Kmo’s mogen tegenwoordig hun online aanwezigheid niet meer verwaarlozen.

Kmo’s mogen tegenwoordig hun online aanwezigheid niet meer verwaarlozen. Noch kunnen ze zonder logistieke, financiële en juridische tools waarmee ze toekomstgericht kunnen werken. Onder andere zijn de cloud-oplossingen van Allegro onmisbaar. Ontdek ze tijdens de e-Day Brussels op 8 mei 2014!

Zoveel mogelijk informatie binnenhalen voor een succesvolle digitale overgang, dat is wat de e-Day Brussels 2014 aan te bieden heeft aan alle zelfstandigen en bedrijfsleiders van kmo’s op donderdag 8 mei in The Egg Brussels.

Wat staat er dan op het programma? Lezingen, workshops, maar ook ontmoetingen met professionals van weboplossingen, zowel op het vlak van marketing als software. Allegro kon een dergelijk evenement uiteraard niet missen. De perfecte gelegenheid om u te ontmoeten en u alle voordelen uit te leggen van boekhoudoplossingen die in de cloud geïntegreerd worden.

“Cloud computing” is de populairste computertechnologie. Cloud-oplossingen zijn efficiënt, voordelig en bieden de noodzakelijke soepelheid aan in een wereld waar we steeds mobieler zijn. Allegro staat u bij in deze overgang en helpt u het boekhoud- en beheerprogramma te kiezen dat het beste bij uw behoeften en budget past. Kom langs de e-Day om erover te praten op 8 mei.

ccnl

Informatica in de wolken laat vandaag merken toe om de creatie, de monitoring, het beheer en de communicatie van marketingcampagnes op een centrale manier te runnen.

De cloudtoepassingen op het vlak van marketing vinden we terug in de automatisering van alle procedures en een live prestatiemeting van een campagne, namelijk via sociale media.  De gegevens worden niet meer lokaal opgeslagen, maar zijn via een dashboard toegankelijk in het verkoopbeheersysteem. Voordeel: men kan in realtime reageren en de return on investment optimaliseren.

“Cloud computing maakt deel uit van het dagelijkse leven van iedereen,” aldus Andrew Johnson, VP van het studiebureau Gartner. Een mooie gelegenheid voor marketingdirecties die dankzij de cloud “niet meer afhankelijk zijn van technische eisen en dus op hun beroep kunnen focussen,” legt Olivier Nguyen Van Tan uit, PAC-directeur bij Salesforce.

In deze digitale wereld werd uiteraard een hele beurs gewijd aan dit onderwerp:
« Digital Marketing Conference ». Deze wordt door Adobe georganiseerd en zal op 14 en 15 mei in Londen plaatsvinden. De grafische softwareontwikkelaar werkt ook aan een « Marketing Cloud », een geïntegreerde oplossing voor strategische analyses, de organisatie van campagnes op sociale netwerken, de optimalisatie van media, de bepaling van doelgroepen en het beheer van webervaringen.

rugbunl

De rugbyterm “scrum”doet ons denken aan een team dat nauw samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel.De term heeft een managementmethode geïnspireerd die als doel heeft ervoor te zorgen dat teams ondernemingsprojecten voltooien.

In 1995 bleek uit een onderzoek van Standish Group dat 31% van de ondernemings-projecten in uitvoering stopgezet werd en dat 52% enkel voltooid werd nadat deadlines verlengd werden en de doelstellingen herzien werden. Om daar wat aan te doen werden managementmethodes bedacht. Onder andere flexibele methodes zoals de Scrum-methode. Eerst werd deze enkel toegepast in de industriesector en vervolgens in softwareontwikkeling, maar vandaag wordt het voor elk type project goedgekeurd. Wat houdt het eigenlijk in?

Eerst worden drie rollen bepaald:
1. de productverantwoordelijke;
2. de “Scrum Master”, een soort begeleider;
3. het team, dat gewoonlijk uit minstens 10 mensen bestaat.

Het project wordt dan in “sprints” verdeeld. Bij de lancering van elke sprint, moet elk teamlid beloven een aantal taken te voltooien en wordt er een “sprint backlog” opgemaakt, namelijk een algemene lijst van alle taken die tijdens de sprint uitgevoerd moeten worden. Elke dag wordt ook een vergadering gepland om de sprint te bespreken: tijdens deze vergadering, die niet langer dan 15 minuten mag duren, wordt het team zegmaar “gesynchroniseerd”. Op het einde van de sprint vindt een debriefing plaats om het afgewerkte product aan de productverantwoordelijke voor te stellen en informatie te verzamelen om de volgende sprint te optimaliseren.

 

Terug

Misschien bent u hierin ook geïnteresseerd?

 • Allegro neemt deel aan het congres FFF 2018

  Kom onze nieuwe versie ontdekken van nu        Bezoek ons op stand H 17 – Hal 11 Geïntegreerde dematerialisatie Virtuele mailbox (gratis) Banklink (CODA en SEPA) DV lonen (SODA) UBL en PEPPOL Link NBB (XBRL) BTW (XML) Nieuwe en snellere invoer  Nieuwe menus 30 jaar ontwikkeling Tienduizenden klanten Actuele performante tools (dezelfde tools […]

 • Allegro en PEPPOL

  Allegro is al verschillende jaren betrokken bij de ontwikkeling van digitale en geautomatiseerde oplossingen. De Belgische en Europese autoriteiten hebben beveiligde uitwisselingsplatforms voor de facturen ontwikkeld: PEPPOL (Pan-European Public Procurement Online). De elektronische facturatie in de vorm van e-FFF, UBL 2 of PEPPOL zijn beschikbaar en werkend voor het hele gamma van Allegro Software producten Voor: […]

 • POPSY en GDPR (AVG)

  GDPR is het acroniem van “General Data Protection Regulation” in het Engels. In het Nederlands wordt dit AVG of “Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Wat Popsy betreft gaat het hoofdzakelijk om het anoniem (ontoegankelijk) maken van gegevens van klanten/leveranciers via toepassingen die deze bewerkingen controleren. Wat met de gedigitaliseerde documenten? Hoe conform zijn met de regelgeving? Alhoewel […]

 • PROMO BNB jaarrekening

  Promo -50% BNB jaarrekening Module BNB-jaarrekening Voorbereiding van de bestand (XBRL) om in te dienen in de balanscentrale. Module BNB-jaarrekening Voorafgaande controles en tests Herstelling van vorige data Volledige en verkorte jaarrekening Ondernemingen en VZW’s Geen vervelende invoer meer Meer details: https://www.nbb.be/nl/balanscentrale Voordelen Waardevolle tijd besparen Eenvoudig en efficiënt module geïntegreerd is in de boekhouding […]