Allegro-klanten hebben het naar hun zin in de Cloud !

Binnenkort is het één jaar geleden dat Allegro-klanten – gebruikers van de Popsy boekhoud- en beheerpakket – overgeschakeld zijn naar Cloudbizz. Een voordelige oplossing waarvan u ook kunt genieten!

De cloud maakt uw leven gemakkelijker! Geen nood meer aan een dure en zware infrastructuur. Vergeet maar die lastige back-ups of het onderhoud van het netwerk. De cloud biedt simpele, snelle en mobiele oplossingen. Dankzij de cloud zijn de gegevens die in Popsy ingevoerd worden overal beschikbaar: op het werk, bij uw klanten en zelfs thuis. En Cloudbizz gaat zelfs verder: u kunt bovendien al uw applicaties (Windows desktop, Office, Codabox, enz) én professionele software in de cloud integreren. Met Cloudbizz komt uw IT overal mee!

Sinds de overstap zijn Allegro-klanten erg blij met hun keuze. Ze prijzen onder andere de kwaliteit van de dienst en de professionalisme van de teams. Ze zijn bijzonder tevreden over de mobiliteit die de cloud aanbiedt, maar ook over de constante en veilige bereikbaarheid en beschikbaarheid van hun gegevens.

Interesse in Cloudbizz? Contacteer ons (02 371 49 11)!

1acloudnUit een nieuwe studie blijkt dat de IT-afdeling, dankzij de cloud, eindelijk haar toepasselijkheid aan iedereen kan bewijzen. Het is daarnaast ook een uitstekend middel om de banden tussen de verschillende afdelingen sterker te maken.

De resultaten van een studie, op aanvraag van Tata Communications over cloud computing, bij meer dan 1.000 IT-managers over de hele wereld werden net onthuld. Sommige conclusies zijn niet echt verrassend. Zo gebruikt bijna iedereen de cloud (98% van de ondervraagde ondernemingen). Interessanter is het feit dat 28% van de bedrijfsgegevens van de ondervraagde personen tegenwoordig in de cloud opgeslagen worden. Slechts 2% slaat echter deze gegevens op in een publieke of hybride cloud-omgeving.

Nog verbazingwekkender en aanmoedigender zijn de conclusies in verband met de organisatie die op de installatie van de cloud computing heeft toegezien. 90% van de ondervraagde personen legt namelijk uit dat andere afdelingen de beslissing hebben beïnvloed en dat in zeven gevallen op tien ze zelfs geholpen hebben. De studie onthult verder dat de cloud een uitstekend middel is om de eventuele kloven tussen afdelingen in een onderneming te overbruggen. Een transversale implementatie was noodzakelijk sinds de behoeften van de ene niet per se dezelfde zijn voor de andere. De cloud heeft dus geholpen met het afbreken van de ivoren toren waarin de IT-afdeling zich kennelijk bevond. Zo kunnen ze hun strategische toepasselijkheid bewijzen en een echte dialoog aangaan met de gebruikers, zijnde de andere werknemers.

1thuisEen Amerikaanse onderneming werkt aan een woningconcept dat werk, leven en hobby’s perfect zou combineren.

De New Yorkse onderneming WeWork heeft sinds een paar jaren het concept van coworking radicaal veranderd met innoverende ideeën. Ze heeft gebouwen gehuurd en gerenoveerd om er gedeelde werkruimtes van te maken. Gedaan met vaal licht en lelijke tapijten! Aan de basis was het de bedoeling om een werkatmosfeer te creëren die je niet wilt verlaten. Elk gebouw beschikt dus over zijn eigen community manager die als taak heeft om het leven op kantoor te animeren en gezamenlijke evenementen te organiseren zoals lezingen, yogalessen, sportsessies, enz. En de uitrusting werd niet beperkt tot designmeubelen, bars stonden immers ook op het programma.

Vandaag gaat WeWork werkelijk de laatste hand leggen aan het concept. Binnenkort zal er immers helemaal geen reden meer zijn om het kantoor te verlaten. WeWork is van plan om tegen het einde van het jaar drie innoverende gebouwen op de markt te zetten: het zijn gerenoveerde gebouwen waarvan het interieur zo ingericht is dat zelfstandige werkers over een micro-appartement kunnen beschikken naast werk- en gezamenlijke ruimtes. Maar het gaat verder! Toekomstige bewoners zullen zich ook nooit meer zorgen hoeven maken over het huishouden en de boodschappen, deze worden namelijk door de staff bezorgd. Daarnaast kunnen ze ook genieten van vrijetijdsuitrusting zoals een fitnesszaal. Uiteraard zal er nog altijd een community manager beschikbaar zijn! WeWork boekt een enorm succes bij zelfstandigen en liberale professionals voor wie het werk ook hun leven is. Of omgekeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Misschien bent u hierin ook geïnteresseerd?

 • Allegro neemt deel aan het congres FFF 2018

  Kom onze nieuwe versie ontdekken van nu        Bezoek ons op stand H 17 – Hal 11 Geïntegreerde dematerialisatie Virtuele mailbox (gratis) Banklink (CODA en SEPA) DV lonen (SODA) UBL en PEPPOL Link NBB (XBRL) BTW (XML) Nieuwe en snellere invoer  Nieuwe menus 30 jaar ontwikkeling Tienduizenden klanten Actuele performante tools (dezelfde tools […]

 • Allegro en PEPPOL

  Allegro is al verschillende jaren betrokken bij de ontwikkeling van digitale en geautomatiseerde oplossingen. De Belgische en Europese autoriteiten hebben beveiligde uitwisselingsplatforms voor de facturen ontwikkeld: PEPPOL (Pan-European Public Procurement Online). De elektronische facturatie in de vorm van e-FFF, UBL 2 of PEPPOL zijn beschikbaar en werkend voor het hele gamma van Allegro Software producten Voor: […]

 • POPSY en GDPR (AVG)

  GDPR is het acroniem van “General Data Protection Regulation” in het Engels. In het Nederlands wordt dit AVG of “Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Wat Popsy betreft gaat het hoofdzakelijk om het anoniem (ontoegankelijk) maken van gegevens van klanten/leveranciers via toepassingen die deze bewerkingen controleren. Wat met de gedigitaliseerde documenten? Hoe conform zijn met de regelgeving? Alhoewel […]

 • PROMO BNB jaarrekening

  Promo -50% BNB jaarrekening Module BNB-jaarrekening Voorbereiding van de bestand (XBRL) om in te dienen in de balanscentrale. Module BNB-jaarrekening Voorafgaande controles en tests Herstelling van vorige data Volledige en verkorte jaarrekening Ondernemingen en VZW’s Geen vervelende invoer meer Meer details: https://www.nbb.be/nl/balanscentrale Voordelen Waardevolle tijd besparen Eenvoudig en efficiënt module geïntegreerd is in de boekhouding […]