POPSY SOFTWARE

Gemakkelijk en gebruikersvriendelijk, Popsy is zonder twijfel dé referentie op het vlak van boekhoudsoftware in België en in Groothertogdom Luxemburg.

Popsy boekhouding : een complete boekhoudoplossing.

Als de nummer 1 boekhoudsoftware voor Windows in België staat Popsy al meer dan 20 jaar ondernemingen en zelfstandigen bij in hun dagelijks beheer. Popsy Financials, waar boekhoudkundige experts al verschillende prijzen aan hebben toegekend, gaat met de tijd mee en voldoet aan alle wettelijke normen die in ons land gelden.

Popsy commercieel beheer : een nuttige en doeltreffende facturatiemodule.

Offertes beheren, bestellingen, verzendingsnota’s, artikels, indexaties, kortingen, kredietlimiet enz. is voor iedereen toegankelijk dankzij de module Popsy commercieel beheer. Rechtstreeks met Popsy boekhouding gelinkt, garandeert deze optie de controle van veel commerciele transacties.

Popsy Business: een commercieel beheersysteem waarmee u uw kosten kunt beheersen.

Een heus commercieel beheersysteem dat u advies geeft en waarmee u de kosten van uw bedrijf kunt beheersen. Popsy Business verstrekt complete dashboards voor een globaal zicht op uw bedrijf op korte en middellange termijn. De software adviseert u bij uw aankopen en helpt u uw voorraad zo klein mogelijk te houden, terwijl u toch een optimale dienstverlening kunt bieden. Uw commercieel beheersysteem, Popsy Business, staat in rechtstreekse verbinding met uw boekhouding in Popsy Financials.

ALLEGRO SOFTWARE

Allegro Geschikt voor kleine en grote KMO’s, boekhouders en fiduciaires.

Allegro Geen beperkingen op volume.

Allegro Gebruikmaken van de meest moderne en innovatieve technieken.

Allegro Geen lokale dure installatie meer.

Allegro Werken van gelijk waar en wanneer.

Allegro is een totaal nieuwe kijk op boekhouding. Allegro is zo ontworpen, dat u het verschil niet kan zien tussen een internet of een desktop/server toepassing.

Het lijkt of u lokaal aan het werken bent. Er werd gebruik gemaakt van de meest performante en modernste technieken om Allegro te ontwikkelen.

Door onze jarenlange ervaring in boekhouding- en bedrijfsoplossingen hebben we alle mogelijke zorg besteed aan deze toepassingen om te voldoen aan de vereisten van bedrijven, boekhouders en fiduciaires.

U kan werken waar en wanneer u wenst. Uw boekhouder of accountant kan uw boekhouding verzorgen zonder verplaatsing.