POPSY en TRIAS samen sterk

Boechout, oktober 2012

Beste klant,

Om een betere werking te garanderen en synergie in Vlaanderen op te bouwen heeft << Trias Business Software Solutions BVBA>> (“Trias BSS bvba”) haar software ontwikkeling en contracten portefeuille overgedragen naar << Allegro Software nv/sa >> ( het vroegere Popsy ) met zetel Chaussée de Louvain 435, 1380 Lasne. BTW nr 0466.797.058 en dit op 1 oktober 2012.

De overeenkomsten die u had met ons werden integraal overgedragen naar Allegro Software nv/sa. Alle facturen zullen vanaf 01 oktober worden verzonden vanuit deze maatschappij. En betaalbaar zijn aan deze maatschappij.

Al onze medewerkers zijn ook overgestapt naar Allegro Software nv/sa.

Maar u zal nog steeds met dezelfde personen in contract staan als voorheen onder Trias Business Software Solutions. Op dit vlak verandert er voor u als klant niks. Alleen dat we u een nog betere dienstverlening kunnen aanbieden.

Allegro Software ( North/Flanders ) zal dan ook volledig instaan voor de verkoop, het onderhouden, supporteren van de producten zoals daar zijn Popsy, Allegro ( Cloud accounting ), Eclips, Citybike, …en dit in Vlaanderen.

Zonder tegenbericht, gaan we ervan uit, dat uw organisatie deze verandering aanvaardt en samen met ons verder bouwt aan de toekomst van onze producten en diensten.

De eerste stap van deze transactie werd reeds gezet einde maart 2012, door de oprichting van Allegro Holding nv * Provinciesteenweg 535 * Boechout en de inkoop van Allegro Software en Popsy Software in deze holding, waarvan Philippe Logé, Trias BSS bvba en Newlink Sro de aandeelhouders zijn.

ALLEGRO Holding werft 100 % de aandelen van Popsy Software

Vorige week heeft Softimat NV de verkoop van haar dochteronderneming Popsy Software NV naar Viola Holding nv meegedeeld, een bedrijf van Belgische recht. In de komende dagen, zullen de statuten van Viola Holding aangepast worden door een naamsverandering van: Viola Holding zal Allegro Holding worden.

De aandeelhouders van Allegro Holding zijn:

• Philippe Logé (54%) – Philippe Logé was de manager van Popsy Software van 1992 tot 2002. Sinds oktober 2010 is hij opnieuw General Manager van Popsy Software.

• Trias BSS BVBA (23%) – Trias is de grootste Popsy verdeler in Vlaanderen. Popsy software reseller sinds 1984 General Manager van Trias is Rudy Van Avermaet.

• NewLink Moravia SRO (23%) – NewLink gevestigd in Tsjechië is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web toepassingen. General Manager van NewLink is Dusan Koutny.

Allegro, een nieuwe volledige « web-based software » en wordt vanaf heden op de markt gebracht. De eerste beschikbaar versie is een volledig web-based boekhouding, waar de functionaliteiten gelijkwaardig zijn aan die van Popsy Windows:

Het aanbod van Allegro software zal door Popsy Software op de markt gebracht worden in België en door NewLink in Tsjechië.

In het kader van de verkoop van Allegro in België, zal Popsy Software NV rekenen op zijn bestaand dealernetwerk.